homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Nomen est Omen?

Johan W. is aangehouden nadat zijn vrouw zwaar gewond in hun huis is aangetroffen en aan deze verwondingen is overleden. Hijzelf was ook gewond maar de politie heeft hem toch aangehouden. Namen van verdachten voluit noemen in de krant is niet gebruikelijk in Nederland. Maar ... wat lezen we begin deze week in Het Parool en bij AT5:

De 43-jarige IJburger die ervan verdacht wordt dat hij zijn vrouw zondagavond om het leven heeft gebracht is de voormalige VVD-fractievoorzitter in Zeeburg Johan W.  Dat meldt Het Parool. W. maakte vier jaar lag deel uit van de VVD-fractie in Zeeburg. Hij was eerst deelraadslid en werd daarna van 2003 tot en met 2006 fractievoorzitter.

Zondag trof de politie W. samen met zijn vrouw zwaargewond aan in een huis in de Maria Austriastraat. De vrouw overleed ondanks reanimatiepogingen. W. werd eerst naar een ziekenhuis gebracht en later die avond als verdachte in de zaak aangehouden. [...]

Ongeveer anderhalf jaar geleden verhuisde W. met zijn vrouw en twee kinderen van het Oostelijk Havengebied naar IJburg, waar hun derde kind werd geboren. Een van de redenen om zich niet kandidaat te stellen voor een volgende raadsperiode was dat W. meer tijd aan zijn vrouw en kinderen wilde kunnen besteden.

Wanneer je dit leest en even op Google kijkt, weet je precies wie de verdachte is. Dan vraag ik mij af: je mag de naam van de verdachte niet voluit noemen maar je mag schrijven waar hij gewerkt heeft en in welke straat hij woont!

Klik hier om verder te lezen

Gepost door Tess Jungblut op Saturday, 03 February 2007
Permalink


Pagina 2 van 2 pagina's  < 1 2

Statistieken

Bekijks: 640909
Paginas "rendered" in 0.5112 secondes
49 uitgevoerde vragen
Debug mode is on
Aantal Artikelen: 5799

Zoeken


geavanceerd zoeken

RSS:

kopieer deze link in uw rss nieuws-tikker

Externe Links


Nieuwssites

Persoonlijke Sites

Overheid

Lokale Partijen

Overig