homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Vroegste Zomerse Dag

Zeeburg ligt te puffen in de hitte. Blijburg ligt proppievol spierwitte mensen. De fietspaden zitten vol zondags-fietsers. Sinds donderdag worden er al temperaturen van 20 graden gemeten. En de mensen hebben de zomer in hun kop. Vandaag is de vroegste zomerse dag ooit. Een zomerse dag is een dag waarin het kwik tot boven de 25 graden komt. Nog nooit was het voor 15 april zo warm.

Klik hier om verder te lezen

Gepost door ZaZkia op Saturday, 14 April 2007
Permalink


Mislukt

Een week geleden Syriana gezien, een film van en met onder andere George Clooney over de wereld van de olie en de gevolgen van het monopoliehouden op de oliehandel.

Een film gebaseerd op de ‘ware’ verhalen van de voormalig CIA agent Bob Bear.

Als je al zolang als ik bezig bent met de onderste steen omgekeerd te krijgen, dan kijk je nergens meer van op. Macht is nog steeds de nummer ??n op de wereldverlanglijst van de mannelijke mens. Ja, ik zeg dus mannelijke mens omdat de vrouwen die deze mannen in hun machtswens volgen in mijn ogen geen echte vrouwen meer zijn.

Klik hier om verder te lezen

Gepost door Tess Jungblut op Thursday, 12 April 2007
Permalink


Imagine

” Imagine there is no heaven? is de openingszin van het wereldberoemde liedje ?Imagine? van John Lennon. Ik hoorde het laatst in de versie door Madonna gezongen.

Stel je voor dat er geen hemel zou zijn?  Hoe zou de wereld er dan uitzien? Wat zou dat betekenen voor al die miljarden mensen die ervan uitgaan dat hun tijdelijke leven hier op aarde een opmars is naar hun eeuwige leven in de hemel? Wat zou dat betekenen voor die miljarden mensen die zich dagelijks laten leiden door leiders die zichzelf als de afgezanten van deze hemel hebben aangewezen?

Klik hier om verder te lezen

Gepost door Tess Jungblut op Saturday, 07 April 2007
Permalink


E?n paspoort voor ons allen

De tijd is meer dan rijp om het voeren van oorlog als een niet constitutionele vorm van handelen te om- en beschrijven en op te nemen als zodanig in de grondwet. Er moet dus een verbod komen op oorlogvoeren en een ieder die zich daar niet aan houdt die kan dan vervolgd worden op grond van deze grondwet.

Klik hier om verder te lezen

Gepost door Tess Jungblut op Sunday, 01 April 2007
Permalink


Pagina 2 van 2 pagina's  < 1 2

Statistieken

Bekijks: 640959
Paginas "rendered" in 0.7100 secondes
49 uitgevoerde vragen
Debug mode is on
Aantal Artikelen: 5800

Zoeken


geavanceerd zoeken

RSS:

kopieer deze link in uw rss nieuws-tikker

Externe Links


Nieuwssites

Persoonlijke Sites

Overheid

Lokale Partijen

Overig