homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Tiger Office voor al uw administratieve werk

Gisteravond laat, dat wel, met verbazing gekeken naar een prachtige documentaire van de VPRO. We worden door de filmmaakster meegenomen naar Chennai, een stad in India. Daar maken we kennis met het bedrijf Office Tiger. Dit internetbedrijf, opgezet door twee Amerikaanse jonge mannen is de administratieve backoffice van bedrijven in Amerika en Europa. Doordat ze vier en twintig uur werken, nooit dichtgaan en de gemiddelde werkdag van elke arbeider twintig uur bedraagt, voor minder hoef je niet te komen, kunnen ze concurreren en veel administratief werk ‘from all over the world’ binnenhalen.

Klik hier om verder te lezen

Gepost door Tess Jungblut op Tuesday, 08 May 2007
Permalink


Bevrijdingsdag 2007

Het is vandaag bevrijdingsdag. Ik vraag me steeds meer en meer af: bevrijding waarvan? Vroeger als kind was het zonneklaar. Bevrijd van die akelige Duitsers. Gek, ik woonde op een afstand van twee minuten lopen van de stad Aken en mijn oma was Duits en mijn moedertaal, zo leek het wel toen ik de lagere school betrad, was ook Duits. Mijn zwager (mijn broer heeft dertig jaar geleden geroepen, toen hij vernam dat mijn zus met hem zou gaan trouwen: “er komt geen nazie in ons huis” ) is Duits, mijn neef is Duits en mijn achternichtje Dorcas, 3 maanden oud, is Duits en ??n van mijn lievelingscomponisten is Duits.

Klik hier om verder te lezen

Gepost door Tess Jungblut op Saturday, 05 May 2007
Permalink


Consumanderen

Dat was het woord dat de kroonprins der Nederlanden gebruikte, tijdens een vraaggesprek ter ere van zijn veertigste verjaardag, inzake het duurzaam consumeren van de Nederlandse burger.

Willem Alexander is van mening dat je hardwerkende mensen die iets opgebouwd hebben niet mag vragen om het roer om te gooien en met minder te moeten doen. Dit verwijst naar het woord consuminderen.

Klik hier om verder te lezen

Gepost door Tess Jungblut op Tuesday, 01 May 2007
Permalink


Pagina 2 van 2 pagina's  < 1 2

Statistieken

Bekijks: 640868
Paginas "rendered" in 0.5036 secondes
53 uitgevoerde vragen
Debug mode is on
Aantal Artikelen: 5799

Zoeken


geavanceerd zoeken

RSS:

kopieer deze link in uw rss nieuws-tikker

Externe Links


Nieuwssites

Persoonlijke Sites

Overheid

Lokale Partijen

Overig