homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Dronken van geluk

Dagelijks zie je mannen en een enkele vrouw vlak achter de Pyramide in het Oosterpark te Amsterdam zitten, hangen en liggen, om na verloop van tijd zwalkend op zoek te gaan naar een slaapplaats. Het is een mooi park en het wordt inmiddels gebruikt als een plek om monumenten van groot nationaal en internationaal belang te tonen -alsof het park niet gewoon park mag zijn met bomen, planten, waterpartijen en dieren die daarbij passen en horen. Nee, er moet kunst geexposeerd worden die de parkbezoeker het vage vermoeden geeft dat er toch wel iets heel erg mis is met on(s)mensen.

Klik hier om verder te lezen

Gepost door Tess Jungblut op Tuesday, 07 August 2007
Permalink


Bert Koenders geeft vriendjes zak geld

Geen Stijl column

Ik geef geld weg aan vrindjesNepotisme! Bert Koenders, PvdA Minister van Ontwikkelingssamenwerking, heeft Europese regels overtreden. Tegen alle adviezen van een interne commissie in heeft Koenders ‘Het akkoord van Schokland’, een nutteloze manifestatie/bijeenkomst/subsidiegeval niet openbaar aanbesteed maar bij een bevriend evenementenbureau neergelegd.

Klik hier om verder te lezen

Gepost door Tess Jungblut op Sunday, 05 August 2007
Permalink


Verstand versus wet

 
Wetten zijn er om de gemeenschap van mensen te beschermen. Er was ooit een moment in de geschiedenis, ruim tweeduizend jaar geleden, dat er, ver hier vandaan een land was waar men door de wetten heen de wet niet meer kon zien. Het was een naargeestige aangelegenheid. Niet voor de bepalers van de wet, de uitvoerders en diegenen die de burgers bijstonden om de wet te interpreteren.

Klik hier om verder te lezen

Gepost door Tess Jungblut op Friday, 03 August 2007
Permalink


De roes van Mart Smeets

Eddy Merx was een paar dagen geleden op bezoek bij Mart Smeets. Het was om precies te zijn op de laatste zondag van juli in het jaar 2007 en het was ook de laatste dag van de Tour de France. De nog steeds opmerkelijk knappe Merx vertelde aan Mart dat het wielrennen een spiegel van de wereld is.

Klik hier om verder te lezen

Gepost door Tess Jungblut op Thursday, 02 August 2007
Permalink


Pagina 2 van 2 pagina's  < 1 2

Statistieken

Bekijks: 640886
Paginas "rendered" in 0.5594 secondes
49 uitgevoerde vragen
Debug mode is on
Aantal Artikelen: 5799

Zoeken


geavanceerd zoeken

RSS:

kopieer deze link in uw rss nieuws-tikker

Externe Links


Nieuwssites

Persoonlijke Sites

Overheid

Lokale Partijen

Overig