homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp boeiOude Lay-Out contactContact pijlLog in penRegistreer

anbi-logo Stichting Assadaaka Community is een ANBI-stichting.
Adres: Polderweg 300
Pc/Plaats 1093 KP Amsterdam
KVK-nummer: 72535318

Tel: 06-47440672

info@assadaaka.nl
Klik hier voor het beleidsplan.

Youtube Films


Assadaaka


Ophef over beeld Saddam


Een museum in het Belgische Oostende is in opspraak geraakt nadat zij bekend heeft gemaakt een controversieel kunstwerk te willen tentoonstellen, zo meldt de Telegraaf. Het gaat om een bloot wassen beeld van Saddam Hoessein dat gekneveld en ondergedompeld in een aquarium drijft. Het kunstwerk is gemaakt door de Tsjech David Cerny.

Klik hier om verder te lezen Delen via:

Gepost door ijstaartindeoven op Thursday, 22 June 2006
1412 hits (1) Reactie(s)Permalink

Geldboete voor naakte grafschenners


De rechtbank in Utrecht heeft woensdag een 53-jarige amateurfotograaf uit Veendam en een 47-jarige vrouw uit Utrecht veroordeeld tot een boete van 500 euro voor grafschennis. De politierechter oordeelde dat zij de rust op een Utrechtse begraafplaats hebben verstoord. De man fotografeerde de vrouw naakt en geketend op een graf.

Klik hier om verder te lezen Delen via:

Gepost door ijstaartindeoven op Thursday, 22 June 2006
1435 hits (6) Reactie(s)Permalink

7 miljoen euro voor Superbus

Minister Karla Peijs van Verkeer en Waterstaat heeft besloten de TU Delft 7 miljoen euro subsidie te geven voor het ontwerpen en bouwen van een experimenteel demonstratie model van de Superbus. De door de TU Delft ontwikkelde Superbus is eigenlijk een combinatie van een hogesnelheidslijn en een gewone bus en heeft de voordelen van beide. Superbus bestaat uit verschillende componenten, die in samenhang een volstrekt nieuw vervoerssysteem opleveren met een ongekend hoge vervoerswaarde.

Klik hier om verder te lezen Delen via:

Gepost door Robert van den Heuvel op Wednesday, 21 June 2006
1019 hits (1) Reactie(s)Permalink

‘Hirsi Ali blijft Nederlandse’

Ayaan Hirsi Ali behoudt haar Nederlanderschap. Minister voor Vreemdelingenzaken Rita Verdonk (VVD) heeft dat besloten. Dat meldt RTL Nieuws dinsdag op basis van ‘betrouwbare bronnen’. De woordvoerder van Verdonk ontkent het verhaal tegen RTL. Verdonk zou hebben besloten de procedure tegen Hirsi Ali niet door te zetten. Hirsi Ali zou juridisch gezien niet hebben gelogen toen zij bij haar naturalisatieaanvraag een valse naam gebruikte. De naam Ali heeft ze van haar opa, en volgens Somalisch recht zou ze die naam mogen gebruiken.

Klik hier om verder te lezen Delen via:

Gepost door Robert van den Heuvel op Wednesday, 21 June 2006
844 hits (0) Reactie(s)Permalink

Op de tram is je voornaam standaard ‘hoer’


Bron http://www.ad.nl

Het navolgende artikel komt uit het Haagse gedeelte uit de AD en is ook te vinden op http://www.ad.nl en diverse ultra rechtse sites als http://www.kijkuit.nl, uiteraard daar met niet mis te verstane commentaren. VRAAG bij dit artikel hoe staat het met de Amsterdamse trambestuurders?

Klappen, schoppen, schelden, bedreigingen, bespugen - zowel mensen als je ramen -, blowen achter je rug, banken die worden opengesneden, en laatst zelfs een beschieting. Dat was op de Beresteinlaan. Het is de dagelijkse praktijk van trambestuurders van de Haagse HTM.

En het ergste: de HTM, hun werkgever, doet de agressie waarmee ze op de tram hebben te maken, af als incidenten die zelden voorkomen. Het broeide al een tijd, maar nu de HTM de mishandeling van een 57-jarige collega door een passagier met een ijzeren sneeuwpook uit zijn eigen tram bij herhaling afdoet als ?zelden voorkomend incident?, willen HTM?ers hun hart luchten. Met gevaar voor verlies van hun baan, daarom wordt uitsluitend in volstrekte anonimiteit gepraat.

 

Klik hier om verder te lezen Delen via:

Gepost door ijstaartindeoven op Tuesday, 20 June 2006
1308 hits (0) Reactie(s)Permalink

Californische stranden rookvrij


Met een sigaretje kijken naar een mooie zonsondergang behoort op de meeste stranden van Californië binnenkort waarschijnlijk tot het verleden. In en rond Los Angeles bijvoorbeeld mag vanaf juli nog slechts op drie stranden worden gerookt.

De afgelopen jaren kondigden steeds meer stranden in de zuidelijke surfstaat een verbod af op roken, zo meldde de krant Los Angeles Times maandag. Op de meeste stranden die beheerd worden door de staat Californië mag volgens het dagblad nog steeds een sigaret worden opgestoken. Maar de meeste gemeentelijke en niet-openbare stranden zijn inmiddels rookvrij. Het Californische voorbeeld vindt navolging in verscheidene andere Amerikaanse staten. Zo zal binnenkort ook een strand in Florida een rookverbod afkondigen.

Klik hier om verder te lezen Delen via:

Gepost door ijstaartindeoven op Tuesday, 20 June 2006
1096 hits (2) Reactie(s)Permalink

Hotel Arena ontslaat 13 barkeepers


Hotel Arena in Amsterdam heeft alle dertien barkeepers die werkzaam waren in de club, op staande voet ontslagen. De barkeepers hebben samen voor minimaal 200.000 euro uit de kas gegraaid, liet directeur Paul Hermanides dinsdag weten.

“Zij omvatten het begrip fooi wel erg ruim en besloten een aanvulling uit de omzet te nemen.”

Na vermoedens dat er geld verdween, schakelde Hotel Arena een recherchebureau in. Die legde de grijpgrage medewerkers met een camera vast. Drie weken geleden kregen de barkeepers ontslag aangezegd. Het ging alleen om mensen die in de club werkten en niet in het hotel of het caf?-restaurant. De club is een hotspot onder het uitgaanspubliek in Amsterdam. Onder de naam ‘Tonight’ vinden er onder meer hippe clubavonden en feesten plaats.
Bron:www.nieuwnieuws.nl

Klik hier om verder te lezen Delen via:

Gepost door ijstaartindeoven op Tuesday, 20 June 2006
1035 hits (0) Reactie(s)Permalink

Cliniclowns verhogen vruchtbaarheid


Vrouwen die een ivf-behandeling ondergaan hebben meer kans om zwanger te worden als zij rond de behandeling worden vermaakt door clowns. Dat hebben Isra?lische wetenschappers dinsdag gezegd op een internationale conferentie over vruchtbaarheid in de Tsjechische hoofdstad Praag.

De medici baseren zich op een onderzoek dat zij hielden in een hospitaal in Zerifin. Ze stelden 93 vrouwen rond de ivf-behandeling bloot aan “een goede dosis humor”, en een even grote groep niet.

Van de vrouwen die geen clown op bezoek hadden gehad, raakten er achttien zwanger, van de anderen 33.

Volgens onderzoeksleider Shevach Friedler, die niet alleen een gediplomeerd arts maar ook een professionele paljas is, is er sprake van een “significant verschil”. Hij zei verrast te zijn door de uitkomsten van de studie.
Bron:www.nieuwnieuws.nl

Klik hier om verder te lezen Delen via:

Gepost door ijstaartindeoven op Tuesday, 20 June 2006
1076 hits (0) Reactie(s)Permalink

Waar je bent, is niet waar je denkt te zijn

Where you are is so much better

than where you think you want to be.

Klik hier om verder te lezen Delen via:

Gepost door Mesri op Monday, 19 June 2006
1206 hits (8) Reactie(s)Permalink

Autoinbraken voor een Wuppie

Maar liefst 15 miljoen Wuppies, zowel grote als kleine, zijn vanuit China naar Nederland verscheept. De kleine wollige beestjes worden ingezet om de Oranjegekte tot grote hoogte te brengen. Op dit moment zijn de 700.000 grote wuppen op!
Dit lijdt ertoe dat al diverse voertuigen in Nederland zijn opengebroken door verwoedde ?verzamelaars?, aldus Karin Stoevenbeld van Interall. Deze gestolen Wuppies worden dan weer op internet te koop aangeboden tegen elk aannemelijk bod. Het advies luidt dan ook neem niet alleen je kinderen mee uit je auto, maar ook je Wuppie!

Klik hier om verder te lezen Delen via:

Gepost door Robert van den Heuvel op Monday, 19 June 2006
1236 hits (10) Reactie(s)Permalink

Tennisracket met diamanten gestolen

Na een juwelenbeurs in het Amstel Hotel in Amsterdam zijn zondag enkele dieven er met een met 1700 diamanten afgezet gouden tennisracket vandoor gegaan.
De replica van de Diamond Games-trofee werd door medewerkers van Coster Diamonds vanuit het hotel naar een auto gebracht. De medewerkers werden afgeleid met de smoes dat er een vrouw onder de auto lag. Hierna was het racket weg.

Klik hier om verder te lezen Delen via:

Gepost door Robert van den Heuvel op Monday, 19 June 2006
1064 hits (1) Reactie(s)Permalink

Vrouw krijgt na zestien jaar gestolen fiets terug

Een vrouw uit het Overijsselse Aadorp heeft donderdag van de politie haar fiets teruggekregen die zestien jaar geleden was gestolen. Dat liet de politie vrijdag weten. Het rijwiel werd indertijd gestolen bij het ziekenhuis in Almelo. De diefstal kon destijds niet worden opgelost, maar de aangifte werd wel in de politiearchieven bewaard.

Klik hier om verder te lezen Delen via:

Gepost door Robert van den Heuvel op Sunday, 18 June 2006
983 hits (0) Reactie(s)Permalink

Oranje-fans in onderbroek bij duel

Enkele duizenden supporters van het Nederlands elftal hebben de wedstrijd van vrijdag tegen Ivoorkust in hun onderbroek bekeken. Ze moesten van het Duitse organisatie-comit? een door bierbrouwerij Bavaria beschikbaar gestelde leeuwenhose afstaan. Dit om sluikreclame tegen te gaan.
Volgens de autoriteiten was er sprake van ,,ambush’’ marketing, hetgeen in strijd is met de regels van wereldbond FIFA. Bierbrouwer Budweiser is officieel sponsor van het evenement en wordt ten strengste beschermd. Bavaria, dat bij wijze van campagne de leeuwenhose op de markt heeft gebracht, wordt in de stadions niet geduld.

Klik hier om verder te lezen Delen via:

Gepost door Robert van den Heuvel op Sunday, 18 June 2006
874 hits (3) Reactie(s)Permalink

Vrouw vindt telefoon terug in onderbroek dief

Een 33-jarige vrouw heeft zaterdag in een Haags restaurant haar mobiele telefoon teruggevonden in de onderbroek van een andere bezoeker.
De Haagse zat met een vriendin in een restaurant toen ze ontdekte dat ze haar tas kwijt was. De vrouwen vroegen twee mannen aan het tafeltje naast hen of ze iets van het verdwijnen van de tas wisten. De mannen ontkenden dit, waarop de vriendin het nummer belde van de eigenaresse van de handtas.

Klik hier om verder te lezen Delen via:

Gepost door Robert van den Heuvel op Sunday, 18 June 2006
977 hits (1) Reactie(s)Permalink

Aanslag voorkomen


Oplettende veiligheidsbeambten op het vliegveld van Humberside hebben Engeland behoed voor een terroristische aanslag. Een zesjarig meisje - op weg naar Lanzarote - wilde met haar Finding Nemo-waterpistooltje het vliegtuig in. Maar zij kon bij de gate in haar lurf worden gegrepen. Volgens de luchthavenbeveiligers zijn speelgoedpistolen in handbagage verboden. Ook al zien ze er uit als een vis en maken ze woeh woeh geluiden. Nadat het wapentuig veilig in de koffer was verstopt, mocht het huilende meisje samen met haar zus en vader eindelijk op vakantie.
bron:www.nieuwnieuws.nl

Klik hier om verder te lezen Delen via:

Gepost door ijstaartindeoven op Saturday, 17 June 2006
1199 hits (2) Reactie(s)Permalink

Group 4 ontslaat vrouw wegens hoofddoek


De bewakingsfirma Group 4 heeft een receptioniste ontslagen die op het werk absoluut een hoofddoek wil dragen. De vrouw gaat haar ontslag juridisch aanvechten. Dat meldt De Standaard.

Samira Achbita werkte al meer dan drie jaar voor Group 4. Ze was als receptioniste uitbesteed aan het Wilrijkse bedrijf Atlas Copco.
Haar werkgever was zeer tevreden, tot Achbita enkele maanden geleden besloot een hoofddoek te dragen.

Klik hier om verder te lezen Delen via:

Gepost door ijstaartindeoven op Saturday, 17 June 2006
1131 hits (3) Reactie(s)Permalink

Turkse zender weigert Knorretje op de buis


De Turkse openbare omroep TRT mag niet langer tekenfilms van Winnie de Pooh uitzenden. “De kinderserie wordt uit de ether gehaald omdat een van de figuurtjes een varkentje is”, schrijft de Turkse pers.

De Turkse openbare omroep wordt gecontroleerd door de conservatieve islamitische Turkse regering.
Varkens zijn voor moslims onreine wezens en ze mogen ook niet gegeten worden volgens hun geloof.

Klik hier om verder te lezen Delen via:

Gepost door ijstaartindeoven op Saturday, 17 June 2006
1622 hits (4) Reactie(s)Permalink

Partij nep-viagra onderschept

De fiscale opsporingsdienst FIOD-ECD heeft afgelopen week bij huiszoekingen in Nederland en Belgi? een grote hoeveelheid nep-viagra in beslag genomen. Vijf personen werden aangehouden op verdenking van grootschalige handel in vervalste erectiebevorderende middelen.

Klik hier om verder te lezen Delen via:

Gepost door Jan Hollander op Saturday, 17 June 2006
1042 hits Permalink

‘Microsoft komt met eigen iPod’

Microsoft wil naar verluidt de strijd aangaan met de populaire digitale muziekspeler iPod van Apple. Het Amerikaanse softwareconcern voert onderhandelingen met de muziekindustrie over licenties voor zijn eigen online muziekwinkel, vergelijkbaar met de iTunes-winkel van Apple.

Klik hier om verder te lezen Delen via:

Gepost door Jan Hollander op Saturday, 17 June 2006
925 hits (0) Reactie(s)Permalink

HIK


Een 44-jarige vrouw uit Blerick is woensdag aangehouden omdat ze dronken in haar rolstoel reed. De politie kreeg een melding binnen dat er op de Henriette Roland Holstlaan een vrouw in een rolstoel slingerend op het fietspad reed en telkens tegen de stoeprand botste.

Toen de politie poolshoogte ging nemen, trof ze de vrouw in de rolstoel aan met een fles drank op schoot. De vrouw was zeer opstandig en probeerde er een paar keer tussen uit te knijpen. Hierop is ze aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Ze kreeg een rijverbod van 24 uur.
bron: omroepvenlo.nl (die houd ik in de gaten met het oog op de ontwikkelingen met een loverboy zaak in Amsterdam)

Klik hier om verder te lezen Delen via:

Gepost door ijstaartindeoven op Friday, 16 June 2006
1064 hits (3) Reactie(s)Permalink

Pagina 2 van 5 pagina's  < 1 2 3 4 >  Last ›

Statistieken

Bekijks: 14832242
Paginas "rendered" in 0.2315 secondes
44 uitgevoerde vragen
Debug mode is on
Aantal Artikelen: 5800

Zoeken


geavanceerd zoeken

RSS:

Rss van Assadaaka

Vrijwilligers/Stagiairs

Assadaaaka is op zoek naar vrijwilligers die NT2 willen doceren.Klik hier voor meer informatie.

sbb-logo Assadaaaka is op zoek naar stagiairs. Assadaaaka is een erkende stageplek voor de opleidingen:
Bedrijfsadministrateur
Helpende Zorg en Welzijn
Medewerker secretariaat en receptie
Leerbedrijf Nummer: 100032757

Klik hier voor meer info Aanmelden? Mail info@assadaaka.nl


Externe Links

Nieuwssites

Persoonlijke Sites

Overheid, welzijn en woningbouw-
verenigingen

Politie

Lokale Partijen

Buurtsites

Verenigingen

Cultuur

Scholen

Uitgaan